+ 45 21 78 32 42 info@dalagerbohnstedt.dk
Vælg en side

Privat kunde

Tag et kig omkring. Her er der hjælp, inspiration samt kontaktoplysninger at hente

Vi er målrettede og målbevidste!

Vi fører altid vores projekter til dørs og stopper ikke før, vi er 100% tilfredse.

Nedenfor kan du opleve vores tidligere projekter, og nogle af vores ekspertiseområder. Det stopper dog ikke her! Har du derfor et projekt til os, der ikke kategorier sig indenfor nedenstående områder, skal du ikke tøve med at tage kontakt. Vi kan mange ting!

20 års erfaring

Vores arbejde holder sig flot meget, meget længe. Det er din gevinst, at arbejdet er gjort solidt fra start til slut. Kvaliteten følger prisen. Medregn også, at efterbehandling mange år senere blot kan være en mindre overmaling.

Hør fra vores tilfredse kunder

Henrik Ørbæk

“Peder og hans folk leverede et super stykke arbejde, malerarbejdet er noget af det der er blevet bemærket mest positivt. Jeg vil derfor klart anbefale Malerfirmaet Dalager Bohnstedt til andre.”

 

Rie og Jørgen Kjær Jacobsen

“Det er en fornøjelse at opleve et proffesionelt malerfirma, der leverer kvalitet til tiden og til en rimelig pris. Dem kan vi på det varmeste anbefale.”

Berit Brochstedt Rosenvinge

“Det er super godt arbejde, pænt lavet og der blev ryddet ordenligt op efter arbejdet. God rådgivning i forhold til valg mellem forskellige løsninger. Helt klart et firma der er værd at ringe efter igen.”

Tag kontakt!

Adresse

Springvandspladsen 6
9310 Vester Hassing

Telefon

+ 45 21 78 32 42

E-mail

info@dalagerbohnstedt.dk